Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

söndag 5 juni 2011

Bära barn

Jag bär ofta min snart ettåriga tjej på höften. Därför sydde jag tidigare i våras ringsjalen här ovan. Ringarna köpte jag från Stellaris och tyget kommer från Åhléns. Det gör även tyget i den meitai som jag nyligen sydde. Höftbandet är fodrat med bordsfilt och selen fick en ficka på "ryggen". Både jag och lillan gillar selen som jag använder såväl på magen som ryggen. Smidigt när treåringen t.ex. vill ut och cykla och lillan inte tycker det är så kul att sitta i vagnen och inte går så bra på egna ben än. Den är sydd efter beskrivning som jag hittade hos K-märkt.

3 kommentarer:

  1. Så fina och somriga! Jag bär min Ellen i trikåsjalar och en manduca. Men snart får jag en MT och ska prova det till sommaren. Bära barn är toppen!

    SvaraRadera
  2. Och nu hittade jag till din blogg, vad kul att hitta nya roliga bloggar :-) Så mycket fint du syr, tycker mycket om dina one-piece:ar. Urläckra!

    SvaraRadera
  3. Fin och jättefint tyg! Jag bar min dotter i trikåsjal och nu är hon för stor för att gå med på att bäras, tyvärr, annars hade jag också gjort en sådan tror jag.

    SvaraRadera