Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

onsdag 28 april 2010

Hippii

Välkommen till min nya blogg! Jag byter adress i samma veva som jag börjar sätta namn på mina alster. Namnet är "Hippii" och kommer direkt från min tvååring. Det är nämligen hans namn på sig själv. Det liknar inte hans riktiga namn på en endaste liten fläck, men det är det han bestämt att kalla sig själv, "Hippii" med ett litet längre i på slutet (därav de dubbla i:na). Namnlapparna kommer från Mina Namnband.

Jag skulle vara jätteglad om du som tidigare länkat till min blogg ändrar så att den här nya adressen kommer med hos dig! Jag har ju fått några som följer min blogg och det är jag ytterst tacksam för så jag hoppas att det kan fortsätta även nu när jag byter namn.

Mina tidigare alster hittar du i den "gamla" bloggen Vilde Valdemar.

5 kommentarer:

 1. Trevligt namn! Det blir ju extra speciellt när det har en sådan betydelse. Ser fram emot att följa din nya blogg.

  SvaraRadera
 2. Snygga namnlappar med gulligt namn! Jag lägger upp din nya blogg direkt =).

  SvaraRadera
 3. Tack för att ni följt med mig i "flytten"!

  SvaraRadera
 4. Jag måste ju bara få kommentera din killes val av namn på sig själv - så gulligt!!
  Min son Arvid, som är lite mer än 1,5 år talar om sig själv som "miiiie" - vilket betyder både jag, min och Arvid. Här i Bohuslän blir hans "namn" på sig själv extra kul med tanke på de dialektala utrdragna i-na. De som talar dialekt säger t ex "mi bu" vilket betyder "min sjöbod". Till saken hör att varken jag eller min man kommer från Bohuslän utan är inflyttade...

  Efter en koll på din gamla blogg tycker jag det verkar soma att vi har samma tycke och smak :)

  SvaraRadera
 5. Grattis till den nya bloggen!
  Fin fint babyskydd i fleece.. skulle vilja göra något liknande till vagnen och skall nog ta tag i det snart... tack för inspirationen;)

  SvaraRadera