Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

torsdag 16 september 2010

Jag lever!

Tro det eller ej - jag lever, syr gör jag också nu och då, bloggar desto mer sällan... (jag kollar dock era andras sybloggar regelbundet, exempelvis i Iphonen då lillan äter på nätterna...) Men med en livlig treåring och en tremånaders med ytterst lite sömnbehov på dagarna så blir de små stunderna i syrummet de kvällar jag har möjlighet, lust (det har jag iofs ofta) och ork.

Vad syr jag då? Ju överst på min sylista står en storbeställning till tre syskon och här visar jag upp setet till den yngsta i syskonskaran. En hoodie i brun frotté med sned knäppning som har infodring i samma tyg som huvan och byxorna, ekologisk interlock med retrobilar från Mjuka Tyger. Byxorna har fått en bakficka i brunfrotté.

6 kommentarer:

 1. Jättesnyggt!! Jag gillar verkligen hoodien och knäppningen. Ser välarbetat och snyggt ut. Iphonen är ju en perfekt amningskompis =)

  SvaraRadera
 2. Kul att se dig tillbaka! Förstår att det inte kan finnas så mkt tid till att blogga med två små =). Supersnygg hoddie! Du är verkligen duktig på detta!

  SvaraRadera
 3. Vilket jättefint set. Gillar ALLT! Tygval, snitt, tom placering av namnlappen...
  Har precis skolat in min yngste (drygt 1,5 år) på dagis så här är kusligt tyst på dagarna. Pluggar hemifrån och måste ändå hålla mig borta från symaskinen så mkt som möjligt.

  SvaraRadera
 4. frottén är ju superläcker i hoodien!! snygg knäppning också!! vad har du utgått från för mönster i hoodien - tycker det är svårt att få till luvan så att den blir snygg på...

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅ vilket underbart set! Fint med knapparna också!

  SvaraRadera
 6. Verkligen jättesnyggt! Avis...

  SvaraRadera