Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

söndag 19 september 2010

Till mellanbror


Del två i syskonbeställningen går till store-och lillebror. Detta set är i svartvit velour från Ohlsons tyger i Örebro och huvan är fodrad med turkos frotté. Så här kommer frottén igen, såsom i lillebrorsans set. Även dessa byxor har fått en frottébakficka. Och jag är verkligen nöjd att jag fick till mittensömmen på byxorna så bra, det kan ju va lite knivigt då man syr i randiga tyger, det blir så tydligt när det blir fel... Tyvärr lyckades jag inte lägga ut kläderna så snyggt då de skulle fotograferas, men det får ni förska bortse ifrån.

6 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Hur gör du när du syt fickor på mjuka tyger så att tyget inte böljar sig? Använder du mellanlägg el totalystable eller kör du utan nåt?
  Fint med det turkosa!

  SvaraRadera
 2. Tack för era kommentarer! Jag använder vanligt vliselin på själva fickan. Fickorna är fastsydda med våffel/tvillingsöm.

  SvaraRadera
 3. Så himla snygga set! Läckert med den matchande fickan på byxorna.

  SvaraRadera
 4. Jättefina set! Läckert med fickorna på!!

  SvaraRadera