Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

söndag 6 mars 2011

Första paret ut!

...eller egentligen kan man inte säga par, det är ju inga byxor, utan byxor och hoodie i ett. En helkroppsoverall (vilket ju verkar väldigt inne just nu :)) i härligt skön prickig velour. Det ultimata mysplagget. Hur som helst så är detta lite utav ett testplagg. Jag har lovat min syster en sån här till sin lilla nykomling (och vår lillkusin), då hon hjälper mig så mycket med bilder, Photoshop, design och utformande av namnlappar (ska snart beställa nya!!!), visitkort och annat. Och jag känner mig hyffsat nöjd med resultatet. Lite mer vidd i plagget skulle jag vilja ha, särskilt i ben och armar. Sen så ska jag inte göra dundermissen igen att använda mig av ett delbart jacklås. Det är ju ganska idiotiskt, men jag vet inte om ni är som jag och blir så ivriga att få klart ett plagg att man ibland helt enkelt "tager vad man haver"... Det kan bara bli bättre och troligtvis blir det inte bara en sån här till, jag gillar plagget skarpt så lillstumpan min lär nog få en till (åtminstone).

Velouren är från Ohlssons tyger, den turkosa interlocken (huva och infodring) från JNY Design och den ribbade muddväven från Bibbis textil (härlig är både den och velouren jag nyss köpte från henne).

7 kommentarer:

 1. Å hjälp så gulligt! Å i orange också!! Å jag bara älskar den! =o) Supergulligt!

  SvaraRadera
 2. Onepiece..."gör" (ja, jag är göteborgare) snygg!

  SvaraRadera
 3. Det är nått speciellt med såna heldräkts plagg för barn :)

  http://gobitsyr.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Supertuff! Undrar om min snart fyraåring skulle gå med på att ha en sån... får visa honom att även vuxna använder dem nuförtiden :-)

  SvaraRadera