Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

tisdag 4 oktober 2011

Snart är det marknadsdags!

Här kommer lite smakprov av det som kommer att följa med mig på hantverksmarknad i november. Jag var med för första gången förra året och bestämde mig på en gång att det ville jag göra igen! Efter det har ju min maskinpark uppdaterats med en Coverpro så i år blir det lite mer kläder där den fått arbeta (dvs kläder med kantband och snygga fållar). Detta kändes alltför tidskrävande att göra förra året då varje moment när man ex.vis gör kantband tar så mycket mer tid då man "gör det för hand" så att säga.

Omlotten ovan är sydd i underbar trikå från Tygpyssling (jag knep den sista biten!!) och kantad med interlock från JNY Design. Även tunikan nedan är kantad med samma interlock och tightsen sydda i den. Det bruna klövertyget kommer från LiandLo.

4 kommentarer:

  1. Underbart fina plagg! Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Jättefina kläder!! Hoppas det går bra på marknaden :)

    SvaraRadera
  3. Jättesnygga plagg! Härligt med turkosa kanter till töfftöfftrikån!

    SvaraRadera
  4. Superfina plagg! Är det Nävertjäls hantverksmarknad du ska vara med på? Trist att man inte har möjlighet att besöka den i år, så jag missar dina alster live i år!
    Stort lycka till!

    SvaraRadera