Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

tisdag 20 mars 2012

Hippii loves Strömming

Sedan jag började sy, mera på allvar, för ett par år sedan så har utbudet på tyger rent utav exploderat. Från att det ha varit svårt att få tag på snygga och användbara tyger får man nu lov att blunda titt som tätt för att inte bli fullständigt ruinerad. Men jag klagar inte. Jag älskar det!! Några av min favoriter är Strömmings tyger som du hittar här. Just nu har hon velour i brunt och mangogult med vita hjärtan inne som jag är galet sugen på att köpa.

Samtliga kläder i detta inlägg är tyger från Strömming. Senaste tillskottet är klänningen här ovan i det fantastiska tyget Iris visa som inte går att få tag på längre (vad jag vet). Det är kantat med E-slöjds randiga trikå. Mönstret är samma som jag använde i denna klänning.

Och nedan kläder sydda för lääääängesen. En tunika och en tröja med runda elefanter och en tröja i tyget staden. Tunikan har numera en känguruficka på magen eftersom dottern första gången hon hade den fick tag på en sax. Tur att hon klippte i tyget och inte i sig själv får man väl säga, även om en muttrande moder gick upp till syrummet den kvällen.

1 kommentar:

  1. Vilka fina kläder! Speciellt klänningen är ljuuuvlig! Och historien om saxen är ju trots allt lite charmig! ;)

    SvaraRadera