Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

torsdag 18 november 2010

Åkpåse till syskonvagnen

Vi införskaffade i somras, efter att lillasyster hade kommit, en syskonvagn av märket Chariot Cougar. Det är en vagn som kan göras om från cityvagn till cykelvagn, joggingvagn och även skidpulka (beroende på vilka tillbehör man väljer att köpa till). Lillan ligger än så länge i en sk hängmatta i denna vagn och nu när vintern kommit har jag upplevt att jag velat "paketera" om henne. Så det fick bli en åkpåse speciellt anpassad till denna vagn och hängmattan.
Åkpåsen är fodrad med en "ullig" fleece från en filt från Coop (som jag slaktat). Yttertyget är ett bomullstyg från Åhléns. På bilderna syns inte att jag gjort en öppning med kardborre i fodret vilket gör att man kan klippa till och stoppa i en extrafilt i exempelvis fleece om man vill göra den varmare.

6 kommentarer:

 1. Smart och snygg! Suktade länge efter en sådan vagn, men tyvärr blev det aldrig någon och nu är behovet förbi... Snyft!

  SvaraRadera
 2. En riktig Rolls Roys! Så gott hon ligger däri!

  SvaraRadera
 3. vilken häftig vagn ni har och vilken fin påse du sytt!

  SvaraRadera
 4. Vad smart att göra en öppning i fodrey så man kan stoppa ner en extra filt! Jättefin påse!

  SvaraRadera
 5. Vilken fin åkpåse du har sytt!

  SvaraRadera
 6. Wow vilken snygg och smart åkpåse! Så gött skulle man ha det i fina vagnen :-)

  SvaraRadera