Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

måndag 13 december 2010

Till två små

Tidigare i höstas så fick jag en fråga om en eventuell beställning av en mamma som bar två småttingar i sin mage. Jag började spåna på en gång och visade bilder på Iris Visa-tyget, som jag tyckte, och tycker, passar alldeles perfekt till bäbiskläder eftersom det är så mjukt. Mamman gillade det hon såg, men det blev ändå aldrig att beställningen blev helt klar och rätt vad det var så var de två små liven här. Och så, rätt vad det var, frågade personalen vid min sons förskola, där mamman jobbat innan hon gick på föräldraledighet, om inte jag kunde sy något till tvillingarna som en present från dem. Och sen gick det undan, planeringen var ju redan klar och det är ju sååååå roligt att sy sparkbyxor, jag kunde helt enkelt inte hålla mig borta från syrummet när de här byxorna låg och väntade på mig.

Den gröna visar baksidan och den gula framsidan. Materialen är den gula och gröna bambuinterlocken Iris Visa från Strömming Design och den vita interlocken kommer från JNY Design.

7 kommentarer:

 1. Underbart söta! Ser beroendeframkallande ut =). Kan tänka mig att presenten blev uppsskattad!

  SvaraRadera
 2. Åh vad fina! Synd att jag inte sydde när sonen var så liten...

  SvaraRadera
 3. Å de blev verkligen toppenfina!!

  SvaraRadera
 4. Otroligt söta!!Fräscht med vitt till, håller med att den måste vara beroendeframkallande!!

  SvaraRadera
 5. Jättefina blev dem!

  Tack för napphållaren som jag fick igår. Verkligen toppenservice hos dig. Det uppskattas.
  Ha det bra.
  /Ann

  SvaraRadera
 6. Jättefina! Ser himla mjuka och härliga ut!

  SvaraRadera