Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

fredag 18 februari 2011

Tro det eller ej...


...men här sys det för fullt (åtminstone nån stund då och då när barnen sover!)

På sistone har jag sytt fyra åkpåsar till babyskydd, en bäbisfilt, små vantar och annat på beställning. Det mesta har aldrig ens hunnit hamnat på bild. Även till mina egna små har det sytts lite. Här är en klänning, en tunika och tights till lilla fröken som hunnit bli 8 månader gammal. Elefantklänningen har farfarsknäppning bak. Här hittade jag en utmärkt förklaring på hur man går tillväga för att göra det. Tyger från Znok Design och Stoff & Stil. Var muddväven kommer från kommer jag faktiskt inte ihåg.
Sen så har jag även blivit med Coverpro!!! (Jag har hunnit bli 30 år sen sist och Coverpro:n satt högst upp på önskelistan). Och jag är stormförtjust!! Plaggen ovan syddes innan min maskinpark uppdaterades, mitt första Coverpro-projekt arbetas på och hamnar förhoppningsvis snart på bild och bloggen.

9 kommentarer:

 1. Underbara plagg:) Svart vitt är aldrig fel, blir supersnyggt. Snygga modeller, gillar att den ena klänningen är längre bak. Oj oj den där coverpron är verkligen många tjejers dröm, och de som skaffat den och klarat av att ställa in den/köra in den får verkligen till plaggen. Lycka till med maskinen, ser fram emot bilder på coverpro-projektet:)

  SvaraRadera
 2. Snyggt!!! VAd fina de svara elefanterna är till rött!!

  SvaraRadera
 3. Vilka snygg plagg! Vad stor din tjej har hunnit blivit!

  Jag och Onomak var på syfestivalen idag och testade en coverpro (med expertis från Gekko). Vi blev helt lyriska! Grattis till din maskin och att du fyllt 30!

  SvaraRadera
 4. detta var bara såå snyggt!! svart-vitt-rött är alltid snyggast =)

  SvaraRadera
 5. Jättefina plagg! Det är så snyggt med rött till! Vad avundsjuk jag blir på att du har en Coverpro :)

  SvaraRadera
 6. Supersnygga kläder, så snyggt med svart/vitt/rött! Grattis till både ha fyllt 30 och fått en Coverpro :-)

  SvaraRadera
 7. Snygga kläder, som vanligt!! Kikade även på din åkpåse nedan - jättemysig!! Jag har köpt en ny syskonvagn med mjuklift och misstänker starkt att jag inte kommer att få plats med min gamla åkpåse i den - så nu spanar jag på hemsydda åkpåsar för fullt för att få inspiration!!

  SvaraRadera
 8. Hej

  Jättefina saker du skapar och härlig blogg. Har precis skaffat overlock och är så glad :)

  http://gobitsyr.blogspot.com/

  SvaraRadera
 9. Vilka fina kläder. Svart, vitt och rött känns - RÄTT!

  SvaraRadera