Välkommen till min blogg!

Här fortsätter jag sybloggandet som påbörjats under adressen http://vilde-valdemar.blogspot.com/

Namnet "hippii" ska jag inte ta åt mig äran för själv, det är nämligen det min treåring kallad sig själv innan han lärde sig sitt namn (två i:n på slutet för det är där betoningen ligger).

tisdag 9 november 2010

Mässpremiär!

I helgen var det många av er andra syentusiaster som var på syfestival och ÅHHH!!! vad jag längtar tills den dan jag tar mig dit (bor tyvärr lite långt bort). Jag med mina Hippii-kläder gjorde däremot marknadspremiär och var med på en hantverksmässa som går av stapeln varje Allhelgonahelg i en by utanför Örnsköldsvik som heter Nävertjäl. En mysig marknad med bara hantverk och en härlig stämning. Det gick kalasbra och var så roligt att träffa både "hantverksgrannar" och inte minst alla som kom förbi och kollade, pratade, handlade! Stort TACK till alla er! Mest tror jag att jag sålde små fleecefodrade vantar och tossor. Det fleecefodrade setet här ovan är nog det enda som hann fastna på bild innan helgen!

Rätt var det är lyckas jag få tag på nån livebild från marknaden som jag kan lägga upp senare och så måste jag ju visa mina visitkort och prislappar som världens bästa lillasyster hjälpt mig göra!

Och nu ska det inhandlas mer tyg och sys beställningar och förhoppningsvis lite annat med (+ byta blöjor, mata bebis, fostra barn, städa hus, laga mat, tvätta, renovera...). Kan man önska sig några extra timmar och armar av tomten, tro?

6 kommentarer:

 1. Åh så kul det låter! Kul att höra vad som säljer bra. Har förstått att dregglisar är bra också. Jag ska vara på min första marknad den 11 december.

  SvaraRadera
 2. vilket fint set! kul att det har gått bra och jag är imponerad med att du hinner med även utan extra timmar och armar :)

  SvaraRadera
 3. Vilket sött set! Kul att du sålde bra.
  Jag funderar på att önska mer timmar på dygnet av tomten.... :-)

  SvaraRadera
 4. Jättegulligt set! Kul att det gick så bra på maknaden! Ja visst önskar man att dygnet hade fler timmar =).

  SvaraRadera
 5. Jag var där och spanade in dina alster och är bara att lätta på hatten och konstatera att du är grymt duktig. Kul också att det finns många synördar från Övik...:)
  Har inte varit in på din blogg tidigare, men kommer åter!!:)

  SvaraRadera
 6. Kul att se dig på mässan! Blev också mycket inspirerad av dig och alla andra duktiga hantverkare i Nävertjäl. Fick ett ryck och började genast med att sy själv igen. (Sånt som jag har velat göra länge, men inte har blivit av än!)
  Har t.o.m. börjat blogga! (Länkar till din blogg där med!)
  Tack för all inspriration och jag håller med Madebycarran ... du är jätteduktig!
  Köpte en nappållare av dig och tänkte bara fråga om ringen är gjort av material som är godkänt till barn (livsmedel)?
  Sköt om dig och vi kanske ses?
  Din fd. körkompis, Ann

  SvaraRadera